Websitet anvender cookies til analyseformål og tilpasset indhold.

CL_aflang_logo.png

Tlf: 33 13 66 09       |      Book tid online       |      klinik@charlotte-lebahn.dk

Forside_4.jpg

Covid-19 information

Kære Patienter

Vi er glade for som følge af Sundhedsstyrelsens nye retningslinjer af d. 13. april at kunne åbne klinikken op for mere end de mest kritiske behandlinger hermed også for undersøgelse og tandrens af patienter i gul eller rød kategori.

For at kunne leve op til de øgede krav til værnemidler i forbindelse med Covid-19, vil vi åbne klinikken op for behandlinger fra og med tirsdag d. 21. april. 

Vi vil bestræbe os på at behandle så mange patienter som muligt, dog vil vi i første omgang prioritere at give tiderne til de patienter, der har behandlingskrævende tilstande, som vi de seneste uger har været nødsaget til at udskyde som følge at Covid-19 retningslinjerne.

Det er magtpåliggende for os, at vi overholder alle de specifikke regler ang. Covid-19, så patienterne kan føle sig trygge. Dette vil uvægerligt betyde en del ændringer i hverdagen på klinikken.

Det er ikke tilladt at booke on-line for tiden, men man kan ringe til klinikken for en tid på tlf.nr.: 33136609. Såfremt vi ikke har mulighed for at tage telefonen, kan I lægge en besked på telefonsvareren, og vi vil kontakte jer hurtigst muligt. 

Så vidt det lader sig gøre, vil vi kontakte jer dagen før jeres tandlægetid for at konfirmere, at den aftalte tid står til at gennemføre under skyldig hensyntagen til Covid-19 reglerne for tandpleje.

Såfremt man som patient selv har symptomer (eller har været i kontakt med personer, der har mistanke om at være smittede) som feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed, skal man ringe og aflyse sin tid på klinikken.

Vi glæder os til at se jer.

vandkrus.png

Ny patient

Klinikken har nu åbent for nye patienter.

Når du kommer til os som patient, er det vigtigt for os at afdække dit behov, og i dialog med dig aftale et behandlingsforløb.

For at du som patient har de bedste forudsætninger for at træffe de rette valg, er det vigtigt for os som fagpersonale at præsentere dig for hele paletten af behandlingsmuligheder.

Tandlægeskræk

Rigtig mange patienter har tandlægeskræk, hvor blot det at henvende sig til en klinik kan være en stor udfordring.

Vi ønsker at gøre dit besøg hos tandlægen så behageligt og roligt som muligt, så du bliver mere fortrolig med tandlægebesøgene.

Det er vigtig for os at sikre, at du får den optimale smertelindring under din behandling.
 

forside-1.3.png

Kosmetik/Æstetik

Smilet har stor betydning for din fremtoning, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at opnå et flot smil.

Ønskerne for kosmetisk tandpleje kan være mange, og vi lægger vægt på at fagligt at kunne imødekomme dine behandlingsbehov.

Det kan f.eks. være fremstilling af kroner, facader, blegning eller udskiftning af gamle misfarvede plastfyldninger.